Siiryy suoraan sisältöön

YKSI YRITYS, MONTA PALVELUA

LUOMME NÄKYVYYTESI

Haluatko näkyvyyttä verkossa, sosiaalisessa mediassa, katukuvassa tai tien päällä? Kaipaako yrityksesi tai tuotantolinjasi prosessimerkintää tai turvallisuuskylttejä? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Autamme sinua luomaan näkyvyyttä oikealla tavalla, oikeassa paikassa.

GRAAFINEN SUUNNITTELU, VERKKOSIVUT, TEIPPAUKSET,
KYLTIT, TUMMENNUKSET, PROSESSIMERKINNÄT,
ja TURVALLISUUSKILVET RAASEPORISSA

Tarjoamme sinulle monipuolisen valikoiman palveluita ja tuotteita sekä digitaalisessa että perinteisessä markkinoinnissa. Suunnittelemme logoja ja verkkosivuja sekä luomme asiakkaillemme näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Tämän lisäksi voimme myös suunnitella sekä tuottaa painotuotteita, kylttejä, teippauksia, sävytyksiä ym. Toteutamme prosessimerkinnän, turvallisuuskylttien ja aluekylttien kokonaisratkaisuja yrityksille, kaupungeille, kunnille ja suurteollisuudelle

Toimimme pääasiassa Raaseporissa ja Hangossa, mutta nykyään olemme laajentaneet toimialueemme kattamaan koko etelärannikon. Teemme jatkuvasti projekteja myös Turussa, Kemiössä, Salossa, Inkoossa, Kirkkonummella, Espoossa ja Helsingissä.

Print

Haluatko yrityksellesi näkyvyyttä autoissa, kuorma-autoissa, ikkunoissa, kylteissä tai lipuissa? Haluatko vaihtaa autosi väriä myrkynvihreäksi tai mattamustaksi? Tarvitsetko käyntikortteja, esitteitä, bannereita tai näyttöjä tuleviin messuihin?

Digi

Oletko juuri aloittanut liiketoimintasi ja tarvitset apua graafisen profiilisi kehittämisessä? Puuttuuko organisaatiostasi ammattimainen läsnäolo verkossa?

Signs

Meillä on oikea tietotaito ja kalusto erikoiskylttien, alueopasteiden ja standardisoidun prosessimerkinnän valmistukseen. Suunnittelemme, valmistamme, asennamme ja huollamme kylttejä eri materiaaleissa.

REFERENSSIMME

MR Media on 15 vuoden aikana kasvanut täyden palvelun mediataloksi. Vuosien varrella olemme tehneet monta projektia ja työskennelleet eri toimialojen yrityksien kanssa. Kun on kyse näkyvyydestä, kuvat kertovat paljon enemmän kuin sanat – tutustu siis alla oleviin referenssiprojekteihimme. Annamme tulokset puhua puolestaan.